Ga mee op reis

Het reisprogramma

De gids

Vervoer

Boeken, kosten en voorwaarden

Contact

Statements

De fotosite

Home


Lees hier de kosten en voorwaarden

Een reis boeken

 

U kunt eenvoudig boeken door contact op te nemen, of bijgaande tabel te kopiëren in een mailtje en de gevraagde informatie in te vullen:
"- - - - -

Voornaam

 

Achternaam

 

Woonplaats

 

Telefoonnummer

 

Voorkeur voor slagveld

 

Voorkeur voor datum

 

Vraag/opmerking

 

Verzenden naar

arjen@dengrootenoorlog.nl

"- - - - -

-Bij het boeken geeft u aan of u voor een privérondleiding kiest of dat u geen bezwaren heeft tegen een gemengd gezelschap.

-Groepsboekingen van 4 deelnemers of meer worden altijd als privérondleiding aangemerkt. In dat geval zullen geen anderen bij de tour aansluiten.

-Door te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Reizen naar den Grooten Oorlog. Deze vindt u onderaan deze pagina. 

 

De prijs

Hieronder worden de standaardprijzen per volledige dag en inclusief BTW getoond. Reizen naar den Grooten Oorlog biedt daarnaast maatwerk in reis, reisduur en faciliteiten.

Standaardprijzen:

 Een dag rondleiding (8 uren) begint

vanaf EUR 85,- p.p.*

Uitgaande van voldoende deelnemers. Hierin zijn niet begrepen vervoerskosten, overnachting en maaltijden. Die rekenen wij graag voor afhankelijk van de slagveldkeuze en uw persoonlijke wensen.

 

Privérondleiding tot en met 4 deelnemers begint

Vanaf EUR 330,-*

Hierin zijn niet begrepen vervoerskosten, overnachting en maaltijden. Die rekenen wij u graag voor afhankelijk van de slagveldkeuze en uw persoonlijke wensen.

 

Privérondleiding 5 tot en met 8 deelnemers begint

Vanaf EUR 85,- p.p.*

Hierin zijn niet begrepen vervoerskosten, overnachting en maaltijden. Die rekenen wij u graag voor afhankelijk van de slagveldkeuze en uw persoonlijke wensen.

 

Meer dan 8 deelnemers:

Prijs op maat. Mail s.v.p. arjen@dengrootenoorlog.nl

Scholen en groepen:

Prijs op maat. Mail s.v.p. arjen@dengrootenoorlog.nl

Bevestiging en betaling

-Na ontvangst van uw boeking, krijgt u hiervan per mail bevestiging met de volgende gegevens:

-bevestiging van beschikbaarheid voor die datum(s)

-een factuur met het totaal te betalen bedrag

-een aanbetalingsbedrag (indien nodig) om uw reservering definitief te maken.

-Na ontvangst van uw aanbetaling zullen wij uw definitieve reservering bevestigen. Indien geen aanbetaling gevraagd wordt, dan bevat de voorgenoemde mail deze bevestiging van reservering.

-Betaling van het volledige bedrag moet gebeuren uiterlijk 10 dagen voor de startdatum van de reis, tenzij Reizen naar den Grooten Oorlog u anderszins heeft laten weten.

-Houdt u er rekening mee dat u alleen mee kan gaan indien Reizen naar den Grooten Oorlog het volledige bedrag heeft ontvangen voorafgaand aan de rondleiding, wederom tenzij Reizen naar den Grooten Oorlog anders aangeeft.

 

Aanvullende kosten

-Houdt u er alstublieft rekening mee dat er aanvullende kosten kunnen zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Denk aan eten, drinken en toegang tot musea.

-Mogelijk moet u ook rekening houden met overnachting en mogelijk ook reiskosten. Wij adviseren een reis- en annuleringsverzekering

 

Detailinformatie rondleiding

-Nadat u het volledige factuurbedrag heeft voldaan, ontvangt u van mij de detailinformatie voor de rondleiding. Deze omvat onder andere de exacte startlokatie, aanvangstijd, en andere nuttige details.

Annulering en restitutie

-Reizen naar den Grooten Oorlog werkt vanuit het uitgangspunt dat een rondleiding bij voldoende deelname (m.u.v. privérondleidingen) altijd doorgaan. Helaas kunnen er situaties en omstandigheden optreden die ons dwingen om de rondleiding (deels) te annuleren. Indien dit het geval is, nemen we z.s.m. contact met u op om alternatieven te bespreken.

-Annulering door klanten is mogelijk, maar aan voorwaarden gebonden. Indien u meer dan 10 dagen voorafgaand aan de rondleiding annuleert kunt u een volledige restitutie vragen. Annuleert u binnen 10 dagen voorafgaand aan de rondleiding dan moet Reizen naar den Grooten Oorlog u helaas kosten in rekening brengen. Overleg over herplannen van de datum is in beide gevallen mogelijk.  

-Leest u alstublieft de Algemene Voorwaarden (zie onderaan deze pagina) voor meer informatie.

 

Rondleidingsdag(en)
 

Eigen verantwoordelijkheid

-Deelname aan een rondleiding van Reizen naar den Grooten Oorlog is altijd op uw eigen verantwoordelijkheid.

-Reizen naar den Grooten Oorlog accepteert verantwoordelijkheid noch aansprakelijkheid voor schade aan u of uw eigendommen als gevolg van deelname aan een rondleiding van Reizen naar den Grooten Oorlog.

-Leest u alstublieft de Algemene Voorwaarden (zie onderaan deze pagina) voor meer informatie. 

Vertrektijden / gemist vertrek bij start of onderweg

-Het programma van een rondleiding is over het algemeen druk en we willen natuurlijk het meeste uit zo'n rondleiding halen. Zorgt u er alstublieft voor dat u ruim op tijd bij de startlokatie bent, als ook bij de vertrekpunten bij tussenstops. Dit geldt in het bijzonder voor de 'gemende groep' rondleidingen waar een vertraging van uw kant gevolgen heeft voor andere deelnemers.

-Vanwege de aard van onze rondleidingen kan Reizen naar den Grooten Oorlog niet wachten op deelnemers die niet tijdig aanwezig zijn op het startpunt of bij tussenstops. 

-Als door welke omstandigheid dan ook u het idee heeft dat u niet op tijd bij een vertrekpunt zult zijn, neem dan contact met ons op via het mobiele telefoonnummer.

-Reizen naar den Grooten Oorlog geeft geen restitutie om reden dat u een rondleiding (deels) heeft gemist omdat u niet op tijd op de afgesproken locatie bent.

-Reizen naar den Grooten Oorlog kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld indien u kosten maakt als gevolg van het (deels) missen van een rondleiding door uw eigen toedoen.

Aankomsttijd

-Hoewel Reizen naar den Grooten Oorlog haar best doet, kan zij niet garanderen wat onze exacte aankomsttijden zijn op de locaties van de rondleiding, inclusief de start/stoplokatie.

-Op ongebruikelijke weg-, verkeers-, en weersomstandigheden hebben wij geen invloed, en vertraging die hieruit voortvloeien zijn die de verantwoordelijkheid van Reizen naar den Grooten Oorlog.

-Reizen naar den Grooten Oorlog accepteert geen aansprakelijkheid voor kosten die klanten maken als gevolg van vertraging of uitval door pech, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, of andere omstandigheden waar geen invloed op uitgeoefend kan worden.

 

Privacy

Reizen naar den Grooten Oorlog respecteert u privacy en houdt al uw informatie privé.

Algemene voorwaarden

Op alle offertes en aanbiedingen zijn de algemene voorwaarden van Reizen naar den Grooten Oorlog van toepassing. Klik hier.